Ideale trouwlocatie

’t Kerkhuys is, vanwege de karakteristieke uitstraling en omgeving, een ideale trouwlocatie! De vormgeving van het kerkgebouw uit de 12e eeuw ademt een rustieke sfeer uit. Het oude Raadhuisje én de aanpalende Herberg Spanbroek zorgen samen met de prachtige oude kastanjeboom voor een uniek plaatje als achtergrond voor trouwfoto’s.

Burgelijk en kerkelijk huwelijk

In ’t Kerkhuys worden huwelijken gesloten door bruidsparen uit de wijde omgeving. Dit kan zowel voor het burgerlijk huwelijk – ’t Kerkhuys is door de gemeente Opmeer aangewezen als officiele trouwlocatie – als voor het kerkelijk huwelijk.

Persoonlijk

De aankleding en inrichting van het interieur van ’t Kerkhuys heeft u zelf in de hand. Wij hebben al complete metamorfoses gezien à la Jan des Bouvrie, maar ook van eenvoudiger aard. Van een groen plantendecor tot zelfs een Café Chantant of Jazzcafé. U mag het, in overleg met ons, zelf bepalen!

Aansluitend

Na de huwelijkssluiting kunt u nog even in ’t Kerkhuys blijven voor een gezamenlijke toast met een glas champagne of voor een aansluitende receptie. Het is ook mogelijk om na de huwelijksceremonie in ’t Kerkhuys uw huwelijksfeest te vieren. Er heeft al menig keer een compleet bruiloftsfeest plaatsgevonden. De catering kan door tal van cateraars uit de regio worden verzorgd. Uniek dus: het ja-woord + de aansluitende receptie + het aansluitende feest en diner / buffet op één locatie, en wat voor één!!!

Klik hier voor tarieven.

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Wilt u deze prachtige locatie eens van dichtbij bekijken?
U bent van harte welkom.

Klik hier voor contact.