Opbaring, Condoleance en Afscheid

’t Kerkhuys is een mooie en intieme locatie om afscheid te nemen.
Tijdens de laatste dagen van een afscheid is het van belang om dit zoveel mogelijk naar eigen wensen en/of die van uw dierbare te kunnen invullen.

Opbaring

In ’t Kerkhuys is een tweetal opbaarkamers waar een overledene kan worden opgebaard. U krijgt alle rust en ruimte om de overledene te bezoeken wanneer u wilt. Er wordt samengewerkt met diverse uitvaartverzorgers uit de regio. Deze uitvaartverzorgers kunnen u adviseren over een respectvol afscheid in ’t Kerkhuys.

Condoleance

Er is een mogelijkheid tot het geven van een condoleance, waarbij koffie, koek of andere consumpties geserveerd kunnen worden. Dit kan op eenvoudige wijze in de kleine zaal. Daarnaast kan dit in het kerkschip, waar gelegenheid is voor bijvoorbeeld sprekers en muziek. Er is een groot breedbeeld tv-scherm aanwezig waar een laptop op aangesloten kan worden.

Afscheidsdienst

U kunt in ’t Kerkhuys een afscheidsdienst houden vooraf aan de crematie of begrafenis. U kunt er tevens voor kiezen om na afloop van de crematie weer terug te keren naar ’t Kerkhuys om in kleine kring nog even na te praten en een consumptie te gebruiken.

Contact

Coördinator uitvaarten en opbaringen:
mevr. Marianne Koelemeijer en mevr. Ria Koopman
06-30366691

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Klik dan hier voor de contactgegevens en/of het contactformulier.

Tarieven