Spanbroekerweg 37, Spanbroek

Reserveren – Contact

Wanneer

22 oktober, 2023    
14:30

Waar

Evenement type

Najaarsconcert Bella Cantara

Op zondag 22 oktober 2023 treedt het opera- en operettekwartet Bella Cantara op in ’t Kerkhuys te Spanbroek.
Het oktoberconcert in het Kerkhuys is al jaren traditie en uiteraard hopen we dat onze trouwe bezoekers ook dit jaar weer van ons concert komen genieten.  Zoals u van ons gewend bent, staat u weer een afwisselend concert te wachten, met uiteraard opera en operette, maar ook met uitstapjes naar het klassieke lied en de musical. Er zullen weer vele bekende stukken langskomen, afgewisseld met minder bekende maar niet minder mooie stukken.

Bella Cantara is rond het jaar 2000 ontstaan. We treden dus al ruim 20 jaar succesvol op in Noord-Holland. In die tijd hebben we vele fans gekregen, waarvan sommigen jaarlijks onze concerten bezoeken.
Tegenwoordig bestaat het kwartet uit:
Joke Oud (alt)
Hans van Niekerk (bas) – beiden al vanaf het begin zingend bij Bella Cantara –
Mirjam Betjes (sopraan)
Walther Deubel (tenor)
Al jaren worden we fantastisch begeleid door Hans Weenink.

In de beginjaren van ons bestaan zongen we vooral opera. Later is daar operette en musical bijgekomen. Tegenwoordig brengen we een mix van opera-, operette- en musicalstukken, die veelal bij het publiek bekend zijn en maken we ook af en toe een uitstapje naar het populaire genre. Onze concerten zijn dan ook een feest van herkenning voor onze bezoekers.

Op 22 oktober treden we op in ’t Kerkhuys.
Het gevarieerde programma zal voor ieders smaak wel wat te bieden hebben en zorgt voor een aangename invulling van uw zondagmiddag.
Aanvang 14.30 uur
Entree €15,00 p.p.

Wij zien er naar uit u te ontmoeten, dus graag tot ziens!

Reserveren is gewenst via: Joke Oud (telefonisch 0226-353563; e-mail: pjm.oud@quicknet.nl